Yksilöllistä sisustussuunnittelua sydämellä.

Asiakaslähtöinen suunnittelu on minulle sydämen asia. Sisustussuunnittelun, sisustuskonsultaation ja stailauksen lisäksi autan mielelläni ammattijärjestäjänä myös tavaroiden karsimisessa ja uudelleen järjestämisessä sekä visualistina somistuksissa. Yhdistän suunnitelmissani mielelläni uutta ja vanhaa. Aina emme tarvitse uutta, vaan ratkaisu voi löytyä muullakin tavalla. Käytän halutessasi olemassaolevia materiaaleja, kalusteita tai etsin tarvittaessa vaihtoehtoja kierrätettynä. Sinun toiveesi, tyylisi ja budjettisi ovat ensiarvoisen tärkeitä. Ensimmäinen kartoituskäyntini on ilmainen. Katsotaan ja mietitään yhdessä miten voisin auttaa juuri sinua tai yritystäsi.

Tavoitteenani on luoda toimiva ja viihtyisä tila toiveidesi mukaan. Uskon, että visuaalisesti kauniit ratkaisut luovat harmoniaa ympärillemme.

Tarjoan sisustussuunnittelu-, stailaus- ja ammattijärjestäjänpalvelua sekä näihin liittyvää konsultaatiota niin yksityiskoteihin kuin yrityksille pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla.

Ota yhteyttä!