Palvelut

Sisustussuunnittelu sisältää aina asiakkaalle yksilöllisesti räätälöidyn suunnitelman. Suunnitelma sisältää esimerkiksi:

  • käynnin asiakkaan luona
  • haastattelun/toiveiden kartoituksen
  • inspiraatiokuvat
  • moodboardin tai materiaalimallit
  • kalustetut pohjakuvat, mahdolliset seinäprojektiot ja 3D kuvat
  • huonekortit tuotetietoineen 
  • kustannusarvion materiaalien osalta
  • valaistussuunnitelman

Sisustussuunnitelman tekeminen sisältää paljon kommunikointia asiakkaan kanssa, jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen


Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelussa määritellään tilan käyttötarkoitus, kulut ja esimerkiksi kiintokalusteiden paikat toiminnallisuus sekä visuaalisuus huomioiden. Suunnittelu alkaa kartoituksella, jossa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet.


Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

Pintaateriaali ja värivalinnoilla luodaan tilaan viimeistelty ja harmoninen tunnelma. Etsitään asiakkaan toiveiden ja tyylin mukaisia vaihtoehtoja niin seinä, lattia kuin kattopintoihin ottaen huomioon tilan käyttötarkoitus ja toimivuus. 


Kiintokalustesuunnittelu

Käytännölliset ja toimivat säilytysratkaisut tuovat helpotusta arkeen niin eteisessä, keittiössä, kodinhoitohuoneessa, wc/kylpyhuonetiloissa kuin makuuhuoneissa. Suunnitellussa huomioidaan aina asiakkaan tarpeet, toiveet ja tyyli. 


Irtokalustesuunnittelu

Irtokalustesuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan toiveiden pojalta. Yhdistän mielelläni myös olemassa olevia kalusteita uuteen ja etsin halutessasi vaihtoehtoja kierrätettynä.


Tekstiilisuunnittelu

Sisustuskokonaisuuden ja yhtäläisen tyylin viimeistelevät verhot, matot, tyynyt sekä muut tekstiilit. Ne tuovat kodikkuutta ja samalla akustoivat tilaa. 


Valaistussuunnittelu

Valaistuksella voimme luoda erilaisia tunnelmia tarpeen mukaan. Tarvitsemme eri tarkoituksiin erilaista valoa, kuten esimerkiksi yleisvaloa, kohdevaloa, tunnelmavaloa ja työvaloa. Hyvin suunniteltu valaistus luo viihtyvyyttä.


Sisustuskonsultaatio

Konsultaatiokäynnillä käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi pieniä ongelmakohtia sisustuksessa ja etsitään niihin ratkaisumalleja. Saat vinkkejä esimerkiksi toiminnallisuuteen, kalusteiden uudelleensijoitteluun, karsimiseen tai vaikkapa värimaailmaan.


Stailaus/kevytsisustus

Stailaus pyritään toteuttamaan suurimmaksi osaksi asukkaan omilla kalusteilla. Käytännössä tämä tehdään tavaraa karsimalla ja uudelleen järjestelemällä, niin että asunnon parhaat puolet saadaan esille. Tätä voisi kutsua myös kevytsisustukseksi, joka sopii ihan kenelle tahansa esimerkiksi silloin, kun tarvitsee apua kalusteiden uudelleensijoitteluun, tavaroiden karsimiseen tai vaikkapa kodin toiminnallisuuden parantamiseen pienin kevyin keinoin. 


Somistus/myymälän esillepanot

Somistuspalvelu on sopiva, kun haluat myymäläsi näyteikkunaan uutta ilmettä tai muuten vain vinkkejä myymälän tai toimitilasi esillepanojen kanssa. Kutsuva tila lisää taatusti tuottoa. 


Ammattijärjestäjän palvelu

Ammattijärjestäjä auttaa, kun kaipaat apua ja tukea tavaroiden karsimiseen. Yhdessä ammattijärjestäjän kanssa pääsee karsimisessa ja järjestämisessä helpommin alkuun. Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja minulla on työssäni ammattijärjestäjänä vaitiolovelvollisuus. Olen Suomen Ammattijärjestäjät Ry:n jäsen.


Ensimmäinen tutustumiskäyntini on ilmainen. Käynnin jälkeen lasken aina tapauskohtaisen tarjouksen. Ota yhteyttä!

Mietitään ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus,

Sisustussuunnittelun tuntiveloitus 80€ (sis. 24% alv)